Centrumxpeditie 2.0

Benieuwd naar de voorbereidingen voor deze feestelijke dag? Via deze blog nemen we u graag mee in alle voorbereidingen en houden we u van alles op de hoogte!

UPDATE!

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, de (geplande) sloop van de Rabobank. Het bankgebouw dat al sinds de jaren '80 een prominente plek op het Stadsplein kent, gaat binnenkort dan eindelijk tegen de vlakte.

Dit willen we graag met elkaar vieren! Om die reden is er dit jaar een avondprogramma aan de CentrumXpeditie toegevoegd. Kom 23 september niet alleen overdag van de ontwikkelingen genieten, maar ook s'avonds!

UPDATE!

Voor de kleinere wandelaars uit Capelle hebben we ook dit jaar weer een stickerkaart! Het uitgifte punt van de stickerkaart, waar ook de routekaarten worden uitgedeeld, zal tijdens de CentrumXpeditie te vinden zijn op het Amnestyplein. Met deze stickerkaart kunnen kinderen op verschillende punten op de route, de stickerpunten bezoeken, deze staan gemarkeerd op de kaart. Een volle stickerkaart wordt beloond met een gratis ijsje!